Beneficis del Ciclisme

TRIATLÓ

CICLISME

Destaca com a esport amb un exercici on es mesuren la voluntat, el sacrifici, la participació, l’esforç i saber perdre o guanyar. Hi ha nens que s’aventuren, des de molt petits, en aquest esport, mentre uns altres ho fan a una edat més avançada.

En tot cas, els experts adverteixen que els nens han d’aprendre a anar en bicicleta per socialitzar-se i passar una estona divertida.

Beneficis del ciclisme per als nens

El ciclisme ofereix múltiples beneficis educatius per als nens, tant a escala motora com:

 • Augmenta la resistència.
 • Potència la velocitat i l’agilitat.
 • Estimula i incrementa la coordinació i l’equilibri.
 • Afavoreix el desenvolupament intel·lectual.
 • Fomenta el desenvolupament dels valors socials: companyonia, respecte, tolerància, solidaritat; a més de desenvolupament un esperit de sacrifici, seguretat i confiança.
 • Crea una consciència ecològica. Els nens aprenen a utilitzar la bicicleta com a mitjà de transport.
 • Augmenta l’autoestima.
 • Crea hàbits sans per al cos: millora les articulacions, reforça el sistema immunitari, augmenta la capacitat respiratòria, millora el sistema circulatori, vaig prevenir dolors d’esquena, enforteix els ossos, combat l’obesitat, redueix la quantitat de greix corporal, afavoreix el flux de la sang, augmenta el calci dels ossos, etc.
 • Promou la trobada social.
 • Redueix l’ansietat i l’estrès i eleva l’estat d’ ànim afectiu-social.
 • En l’edat adulta pot aportar beneficis com la prevenció de malalties com diabetis o colesterol, etc…

GALERIA

Volem marcar la diferència amb els teus fills

Entrena amb nosaltres, fes una prova totalment gratuïta.

NOVA TEMPORADA 2023

"FES-TE SOCI DEL CLUB" Mira les novetats a l'apartat  de HORARIS 

El triatló és un esport dinàmic i divertit per els nens i ajuda al seu desenvolupament. Per això intentem que el nostre club vagi creixent o evolucionant i poc a poc aconseguint més èxits tots junts.

VINE A FORMAR PART D'AQUESTA FAMÍLIA.

Sponsors

PATROCINADORS

OPINIONS

Al principi tenia il.lusió pel canvi però també una mica inseguretat per por a fer un canvi erroni. Ara penso que ha sigut tot un ensert i la il.lusió que tenim al club és inmensa. Ens trobem al 100×100 amb el club, dirigents i components.

ISMA

Feu que sigui molt fàcil integrar-se al vostre grup i formar part de l’equip.

FERRAN

Crec que som un club en el que tothom pot posar el seu granet de sorra i la seva aportació el fa créixer i millorar.

JORDI

El que més M’ha impresionat es l’alta participació en totes les activitats de la majoria de les persones que formen el club

FERRAN

Nosaltres vam conèixer el Club Festri per què vam veure un cartell publicitari en la piscina municipal de Tiana l’estiu passat.
El triatló ens semblava una molt bona opció per què creiem que al ser multidisciplinar , garanteix un treball motriu molt complet.
El nostre objectiu principal a casa és fer de l’esport un hàbit de vida saludable amb els nostres fills. El Club ens ofereix la llibetat de competir o no, en funció de la motivació i les ganes del nostre fill.
De seguida ens vam trobar molt ben acollits tota la familia i el Lucas va fer amics i començar a gaudir d’aquest esport al seu ritme.

SANDRA

La Escola festri es un punto de encuentro de niños y jóvenes con ganas de competir y compartir las habilidades de cada uno… gracias a ustedes se forman niños sanos y con disciplinas…gracias a David por la paciencia y apoyo

JAHAIRA

Per molts més anys podem fer-lo el que també feu.Escoles com la vostra son un GRAN ejemple a seguir. Moltes felicitats i endavant !!!!!

ANA

Nosaltres seguim pensant el mateix, que és un projecte fantàstic i molt bo per als nens, malgrat la nostra assistència sigui més limitada

MONTSE

La sensació que vam tenir va ser la d’un club que treballa en equip, que disposa d’un gran entrenador i que promou els valors de l’esportivitat i el companyerisme entre els seus integrants. Es nota que és un club jove i que en alguns aspectes es pot millorar encara molt. Trobem que s’ha de cuidar molt la base del club, perque és el futur… i que potser mancarien estratègies de difusió si volem créixer. En general, estem molt contents!!!

CÈLIA

Felicidades por las metas alcanzadas, y mis mas sinceras felicitaciones , no solo  por el aniversario , sino también por destacarse como un  club, donde los valores , como la honestidad y el compañerismo , son su lema principal.

TONI

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

APUNTA'T

Ja estem preparant el proper

 - Intensiu Agost per preparar l'Aquatrail

Serà a partir del  proper Dilluns 21 d'agost  

dilluns, dimecres i divendres a les 16:00h

Piscina Municipal descoberta Tiana

Preus:

 • INFORMA'T, APUNTA'T
 • TRUCANT AL
 • T. 680349031 - Marta      

 

 V AQUA-TRAIL FES TRI TIANA 2023

 

Ja estem preparant el  V AQUA-TRAIL FES TRI TIANA

Serà el proper Diumenge 3 de Setembre a les 10h

Avinguda Eduard Fontserè S/N 08391 Tiana

US HI ESPEREM EN LA PROPERA CONVOCATÒRIA!

Sponsors

 

T'ESPEREM

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Preguntes

escolafestri@gmail.com

Localitació

Avinguda Eduard Fontserè S/N 08391 Tiana

Teléfon

680349031